Veel inspiratie in 2014 gewenst

 in Blog

2013 was voor mij persoonlijk en zakelijk een spannend jaar. Het was het jaar waarin ik de veilige haven van Rabobank Nederland verliet voor een bestaan als zelfstandig professional, Jurist in communicatie. De dienstverlening slaat aan bij juristen die ik help met betere communicatie. In de periode waarin ik nu zelfstandig werk, heb ik gemerkt dat het begrip zelfstandig heel betrekkelijk is. Ik had vele inspirerende ontmoetingen en heb met veel boeiende mensen kunnen samenwerken.

Activiteiten in 2013

Het allermooiste was: de dienstverlening van Jurist in communicatie voldoet aan een behoefte bij advocatenkantoren en andere juridische dienstverleners. Een greep uit de activiteiten van het afgelopen jaar:
Jurist in communicatie…
… schreef: verhalen voor het Advocatenblad.
… adviseerde: een advocatenkantoor over positionering; een ander kantoor over bloggen en content marketing; een strafpleiter over media-optredens.
… werkte mee aan: een vernieuwend eBook naar aanleiding van een seminar; een betere website voor een aantal kantoren.
… maakte: een eBook over het Advocatuur Congres en een papieren magazine voor een opdrachtgever over een juridisch thema.
… publiceerde zelf: mijn eigen website, een flink aantal blogs over advocatuur en communicatie en een Whitepaper Advocatuur en Strategische communicatie.

Wensen voor 2014

Voor 2014 kan ik niets anders wensen dan een mooi vervolg op de start in 2013. Ik ben van plan om nog veel meer juristen te helpen aan communicatie die bij hen past en die hen helpt zichzelf beter te verkopen.
Ik wens je een fantastisch en inspirerend 2014 toe!

Recente berichten

Geef een reactie

Voer je zoekopdracht in en druk op Enter om te zoeken