Frisse Neus: Vertel me je verhaal

Jouw perfecte pitch

Je bent advocaat. Luisteren naar je cliënten en hun problemen oplossen is je vak. Mooi werk. Maar weet de wereld wel waarom jij doet wat je doet?

Wat maakt jou uniek als advocaat?

Wat drijft jou, waarom sta je elke ochtend voor dag en dauw op en ben je dag en nacht bereikbaar voor je cliënten? Waarom weet niemand dat? Ben je te bescheiden om dat te vertellen? Te druk? Vind je het wat goedkoop, jezelf in de etalage zetten?

De perfecte pitch

Vertel eerlijk en open je verhaal en je hebt de perfecte pitch voor jouw praktijk. Een goed interview over je drijfveren, je achtergrond, eerlijk, kwetsbaar, zelfkritisch en bevlogen levert je enorm veel goodwill op bij je huidige cliënten. En het is een mooie opening voor een gesprek met nieuwe cliënten of verwijzers.

Vertel me je verhaal, dan schrijf ik jouw perfecte pitch!

Hoe werkt het? Wandel-interview

We gaan op pad, wandelen, vanuit jouw kantoor. Je hoofd moet leeg, je wordt niet afgeleid, je beweegt en vertelt een stuk makkelijker!

Tijdens de wandeling interview ik je, en daar komt een mooi, compleet beeld uit, van jou als advocaat. Als professional, als mens, als dienstverlener. Dat verhaal schrijf ik op, we publiceren het op je site en posten het op LinkedIn.

Beproefde methode:
Frisse Neus-interviews Advocatenblad

Waarom zou je met mij gaan wandelen? In mijn serie Frisse Neus, voor het Advocatenblad, interviewde ik de afgelopen jaren tientallen advocaten. Hier kun je ze lezen.

Wil je ook zo’n persoonlijk verhaal, maar dan op je eigen site? Aarzel niet en bel me.

Frisse Neus

jouw perfecte pitch

Cadeau voor nieuwe partners 

Treedt er een nieuwe partner toe tot de maatschap? Die geef je een prachtig podium met een perfecte pitch: een interview waarin de nieuwe partner zichzelf presenteert.

Weg met de ronkende persberichten, je krijgt er een persoonlijk en aantrekkelijk persbericht gratis bij!

Voer je zoekopdracht in en druk op Enter om te zoeken