Inspiratie in een dag(deel)

interview, coaching en brainstorm ineen!

Flip-Schreurs-Frisse-Neus-Jurist-in-communicatie1000Maandelijks trek ik er wel een (paar) keer op uit met een advocaat. Naar buiten, wandelen, of het nou voor de serie Frisse neus is in het Advocatenblad, of voor de eigen website. Alle advocaten met wie ik wandel, zeggen dat ze het inspirerende gesprekken vinden, ‘een briljante formule’ zei er laatst een. De inspiratie werkt twee kanten op, natuurlijk. We leren tijdens zo’n wandeling veel van elkaar. De gesprekken zijn een inspirerende mix van een journalistiek interview, coaching en brainstorm. Na afloop gaat de advocaat als een ander mens weer naar kantoor, met (niet veel later) in zijn mailbox een mooie weerslag van het gesprek.

Waarom zou je met mij gaan wandelen?

Omdat je er met een frisse neus en dito blik uitkomt, vol nieuwe ideeën over de ontwikkeling van je praktijk. Ik volg de (internationale) advocatuur op de voet, kan je veel vertellen over je vakgenoten in binnen- en buitenland, weet hoe een advocaat zich onderscheidend kan positioneren en geef je daar inspiratie voor. Wat levert zo’n slenterinterview op, behalve een frisse blik op je werk?

  • Een goedgeschreven interview voor je eigen website
  • Antwoord op vragen over marketing en communicatie
  • Direct toepasbare tips voor persoonlijke profilering
  • Tekst voor je biografie op LinkedIn en andere social media
  • Inspiratie voor de positionering van je kantoor

Investering: € 1500,- (ex. btw) en max. 2 uur van je tijd voor een goede wandeling. Doen? Leg direct een afspraak voor een slenterinterview vast. 

Inspiratie nodig in een dagdeel? Laten we gaan wandelen! Bel me:  06-24799842

Neem contact op

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt

Voer je zoekopdracht in en druk op Enter om te zoeken