Blog

0
in Blog
Geplaatst

Robotadvocaat van vlees en bloed

Waar gaat de advocatuur heen? Neemt Legaltech het over? The end of lawyers wordt al een tijdje voorspeld, maar het aantal advocaten neemt alleen maar toe en de samenleving juridificeert. Ik wandelde voor het Advocatenblad met een advocaat die hier middenin zit. Een robotadvocaat van vlees en bloed.

0
in Blog
Geplaatst

Vrouwenquotum in advocatuur hard nodig

Hoe kan het toch dat er al zo lang gepraat wordt over meer vrouwen in de topposities bij advocatenkantoren en dat het maar niet echt lukt? Afgelopen week was ik de enige man tussen 100 vrouwen tijdens een Legal Women-bijeenkomst, die (weer) ging over man-vrouw-diversiteit. Mijn conclusie: het [...]

0
in Blog
Geplaatst

Bloggen is echt heel 2019

Ja, ik weet dat ik laatst nog vertelde dat ik advocaten liever adviseer om een podcast te beginnen. Daar blijf ik bij. Maar dat betekent niet dat ze kunnen stoppen met bloggen! Sterker, bloggend kun je jezelf (veel) werk bezorgen. 

0
in Blog
Geplaatst

Ode aan de juridische vakman (m/v)

Ik ben groot fan van de vakmensen met wie ik het grootste deel van mijn tijd werk: juristen, advocaten. Hardwerkende oplossingszoekers zijn oververtegenwoordigd in deze beroepsgroep. Graag breng ik een ode uit aan de vaklieden onder de academici, de juridische vakman. 

Neem contact op

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt

Voer je zoekopdracht in en druk op Enter om te zoeken